[Horoscop] - 24.06.2020

#1
HOROSCOP 24 IUNIE 2020 RAC
Poate va trebui să achitați niște taxe, or fi niște sume din urmă, și e bine să scăpați de ele ca să nu încasați amenzi. O să puneți în ordine niște lucruri ca să puteți da drumul unui proiect ca să câștigați mai mulți bani la bugetul familiei și să vă descurcați cu toate cheltuielile.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 LEU
Se poate să dați o raită pe la magazine, fie și online, ca să vă-nnoiȚi garderoba, să faceți impresie bună. Apar situații neașteptate , poate primiți vizita cuiva și mai aflați și niste noutăți care să vă dea idei de relansare în planul carierei

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 FECIOARĂ
O să puteți recupera o căsnicie, să nu mai divorțați, să nu mai stați separați, și să fiți împreună pentru totdeauna. O să mai umblați după semnături pentru un permis, o legitimație, abonament, acte de identitate, pașaport, sau diverse acte în original, de la arhive.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 BALANȚĂ
Poate vi se propune să luați parte la un eveniment care o să vă repună în lumina reflectoarelor, c-o să se vadă cât de frumos lucrați. Se poate să se ivească din nou prilejul să vă puneți în evidență o calitate, să vă bucurați de un succes în carieră, să vă reinventaȚi.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 SCORPION
Se poate să vină cineva de la drum pentru că are nevoie de ajutorul vostru și o să petreceți o zi, două împreună. O să puteți semna acte și să vă mișcați încotro vă doriți, spre o nouă meserie, sau e vorba doar despre destinația de vacanță și pregătiți și banii pentru cazare, transport, distracție.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR
O să primiți un sfat legat de banii din cont sau de cei pe care-îi aveți de dat, că sunt greu de adunat - dar se rezolvă. O reușită în plan financiar, c-o să vă recăpătați banii pe care i-ați cerut cu insistență și o să luați lucrurile de care-aveți nevoie și pe care le-ați tot amânat.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 CAPRICORN
O să vă puteți înțelege și la treabă și la distracție cu cei cu care pan-acum ați tot avut certuri, conflicte - se reglează comunicarea. Se poate să experimentați lucruri noi și să obțineți și o calificare, vreo diplomă, poate fi și o muncă sezonieră și să reveniți apoi la jobul de bază.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR
Un volum mare de muncă la serviciu pentru c-or fi lucrări pe care nu le-ați făcut cum trebuia, dar acum e musai să le-ncheiaȚi. O rezolvare în sfera bancară - vă amânați niște rate, dar se poate și să câștigați niște bani din particular și să vă achitați de tot ce-nseamnă datorii.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 PEȘTI
O să revină cineva care vrea să fiți, totuși, împreună și n-o să lăsați nici voi să treacă încă o dată șansa asta pe lângă voi. Se poate să v-apucați din nou de preocupările cu care v-ați delectat înainte de pandemie și să vă dublați veniturile c-aveți mare nevoie de bani.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 BERBEC
E momentul să vă-ngrijiți și de sănătate și să fiți cu un ochi ațintit și asuprea stării de sănătate a celor din familie. O să mai cheltuiți niște bani ca să puneți casa la punct și o să aveți grijă și să rămâneți, acolo, cu niște bani în cont, ca să plecați și în concediu.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 TAUR
Poate vă pregătiți de o plecare, cu treabă, poate are nevoie vreo rudă de voi și o să le-ntindeti o mână de ajutor apropiaților. Se pare c-o să clarificați
o situație care ține de școală
, pe care vreți s-o-ncheiați, sau poate acum vreți s-alegeți una, și faceți o selecție, ca să vi se potrivească.

HOROSCOP 24 IUNIE 2020 GEMENI
O să mai insiste un angajator să vă ia la el și să țineți pasul, c-o să fie de lucru - în serie, nu e un proiect și gata. O să vă primiti înapoi banii pe care n-au avut de unde să vi-i dea șefii și o să mai luați ceva pentru casă, reparați și mașina, sau ce mai aveți voi de făcut, pe lângă casă.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Înapoi la “Horoscop”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori

cron