Fondator(e doar unul de asta scriu la singular)
Omar Fara aceasta persoana nu existau aceste doua comunitati minunate ECS si ONEPLAY! Tineti minte:
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul!!
Normal ca trebuia sa ma pun ca si fondator , nu vreau sa moara gluma cu Omar fondator! =))) Pentruuu ceiii care spunetiii ca am activitatea mica- Well eu sunt ochii din umbra daca nu postez nu inseamna ca nu moderez un topic caut greseli sau ma uit sa vad ce mai este nou pe forum. Va multumesc ca m ati ales sa fac parte din aceasta echipa minunata si sper sa reusim sa crestem cat mai mult aceast forum.Daca vedeti greseli in acest post aia e =)) Am scris totul la ora 04:20 =)) Noapte Buna
Administratori:
Maffw Este o persoana super sociabila si amuzanta care daca nu lua atitudine acest forum nu mai exista, despre tine as putea sa scriu multe deoarece te stiu destul de bine , dar incerc sa scriu totul cat mai scurt.Esti un prieten bun , care mereu cand am avut o nelamurire sau am avut nevoie de ajutor la ceva m ai ajutat .
#Gaby Ochii din umbra, cel care inca nu ii stim adevarata identitate.Este super de treaba , se pricepe la extrem de multe chestii legate de pc sper ca la fel de bine se descurca si la fete ca daca nu il ajut eu 
Co-Administratori:
Cătălin. Sper sa lasi manelele si sa incerci sa asculti si alte genuri de muzica =))). Este un prieten super de treaba care raspunde EXPRESS la mesajele de pe facebook si este foarte sociabil , glumet si isi merita gradul actual deoarece are o gramada de idei bune. Succes sa ajungi fondator ca si mine.
DarkAngel2 Este cel care daca stau sa ma gandesc pe langa Gabi si Maffw a contribuit extrem de mult la popularea acestui forum. Este piesa noastra secreta pe care o putem folosi si dupa .... o pastram , la ce v ati gandit maaa????Succes in tot ce faci si mai vorbeste cu priza de rog
))))
Karma. cel care l a motivat pe Maffw sa faca acest forum si sa inceapa totul de la 0 , ai o gramada de idei bune pe care abia astept sa le pui in aplicare.
Manager Resurse:
Sm0k3R Esti un M.R extrem de activ care si merita gradul si sper sa ajungi cat mai sus!
Smiley Deci in gandul meu imi pari foarte cunoscut , dar daca stau sa ma gandesc nu am vorbit mai deloc , tot ce pot sa zic este ca esti un M.R care si merita gradul si care are o gramada de potential in el.
Detinatori
Cr3@tz@ Nu te cunosc dar ma bucur ca faci parte din aceasta comunitate!Si ca contribui la ea cu acel server!
Kira ohhhh nu mai zic nimic . Iti place sa gatesti lucruri ciudate la cuptor
ca sa nu zic ce mai exact. Esti extrem de severa si stii cum sa ai grija de un server!
dPx Nu te cunosc dar ma bucur ca faci parte din aceasta comunitate!Si ca contribui la ea cu acel server!
Te-am_prins Nu te cunosc dar ma bucur ca faci parte din aceasta comunitate!Si ca contribui la ea cu acel server!
Jokeru:* Nu te cunosc dar ma bucur ca faci parte din aceasta comunitate!Si ca contribui la ea cu acel server!
Designeri
Alexandru Cel Viteaz Este un designer bun care isi face treaba si isi merita gradul. Nu il stiu asa de bine ca sa mi fac o parere mai lunga.
Noxy Un designer bun, care e cam lenes dar daca se straduie putin raspunde la toate cererile si face niste avatare blana!
VenoWW Un designer bun , si nu te cunosc mai deloc.
Moderatori
Baauer . Nu te stiu asa de bine ....
LustSinTaboo Ai caracterul unui prieten vechi , si daca am aflat bine chiar esti acel prieten vechi. Andrei sper sa iti maresti activitatea si sa te implici si mai mult ca sa cresti in grad deoarece meriti si stiu ca poti mai mult!