Da,as vrea unul de respawn
Da,as vrea inca unul de zm
Da as vrea unul de deathrun
Da,as vrea unul de paintball
Da,as vrea sa fie classic
Nu sunt foarte hotarat
Imi place asa cum este si nu as vrea sa il schimbam.
Re: Deoarece serverul de furien nu creste deloc,avem de gand sa il schimbam,sunteti de acord?
#2Eu zic respawn, dar sa ai si skin-uri de pe csgo si mapele de acolo

Re: Deoarece serverul de furien nu creste deloc,avem de gand sa il schimbam,sunteti de acord?
#3Eu zic ca ar iesii o treaba foarte buna daca serverul ar fi schimbat intr-unul de zm cu lvl(pe masura ce cresti lvl sa creasca dmg la zm si hp la human) , cand spun lvl nu ma refer la o mie de clase de zm/human , clasele sa ramana exact cum sunt si pe sv de zm pe care il avem momentan, eu zic ca , cu putin boost un asemenea server ar putea ajunge sus

#4Ideea e ca daca il vom face zm nu vom avea succes deoarece exista deja unul populat si oamenii vor cauta sa intre pe acel server care deja e extrem de populat decat pe asta care o va lua de la zero.Noi vrem sa avem diversitate ,sa ai din ce alege.Cu toate astea,serverul se va transforma in respawn cu cv skinuri din cs go sa fie cv diferit si frumos,asa cum a iesit si din vot.O sa vrem sa facem in timp si unul de deathrun,deoarece am vazut cateva persoane in chat ca ar fii interesate si dc nu,sa incercam insa astea dupa ce le vom popula pe cele actuale.Va spun eu ca o sa va placa mult rezultatul final.Multumesc ca ati votat!
Topic inchis!
Topic inchis!