Anunt cerere iconite !!!

#1
Bun,treaba sta in felul urmator: avem nevoie dupa cum ati observat de un set de iconite pentru cereri in general!
Ce fel de iconite si cn le face? Pai as dorii de la toti designerii actuali ai comunitatii (dar si cine mai doreste sa ne ajute pe langa) sa faceti si sa lasati in acest topic cate un reply cu iconite pentru: PRO, CONTRA,RESPINS,ACCEPTAT,TOPIC INCHIS,TOPIC REDESCHIS !!! Vreau sa vad ca va dati silinta sa iasa cv bun! Macar incercati! Va dau timp pana vineri seara,ora 12:00 PM. Cine nu incearca,va fi sanctionat! Cele mai bune iconite vor fi alese si premiate! Castigatorul va primii 100 de puncte in cont dar si dreptul de a face o cerere de avatar sau semnatura(chiar daca in regulamentul designerilor scrie ca designerii nu au voie).
Daca aveti nelamuriri in legatura cu cv,va rog sa dati un PM (mesaj privat) unui Co-Administrator sau Administrator!
Mult succes!
Imagine

Re: Anunt cerere iconite !!!

#2
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

ceva facut cu un vechi logo, pe care tot incerc sa l refolosesc la diferite aspecte ale forumului pt ca MAFWW a considerat ca nu e destul de bun sa l puna sus

Re: Anunt cerere iconite !!!

#4
Imagine
Codatii sunt buti, ne strica joaca,
Le dau cu ak-ul, e le rup craca
Toti adversarii sunt in zadar,
Mor o data dar ma-ntorc iar.
Imagine

Re: Anunt cerere iconite !!!

#7
Bun,pentru ca suntem o echipa unita pana la capat si nu luam deciziile singuri,vom face urmatorul lucru impreuna: va trebuii sa votati (toata lumea) dand un simplu "Like" iconitelor favorite! Cel ce strange cele mai multe like'uri pana vineri,ora 12 PM,va castiga si iconitele respectivului vor fi alese iar castigatorul va fi premiat asa cum am zis! "Votul" vostru conteaza! Multumesc! :)
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Diverse”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron